23 d'abril de 2024

L'ASVAT de Manlleu rep una subvenció de 2.500 euros de CaixaBank

Els diners es volen invertir en materials per realitzar les activitats i en altres aspectes del dia a dia

Arola Cumeras 9 de setembre de 2015 a les 13:33
Representants de l'ASVAT, l'Ajuntament de Manlleu i CaixaBank després de la signatura de l'acord econòmic

Aquest matí la seu de l’ASVAT - Associació de Veterans Antics Treballadors de la plaça Fra Bernadí ha estat l’escenari on s’ha formalitzat l’aportació econòmica que l’Obra Social “la Caixa” farà a l’entitat.


L’aportació que fa l’Obra Social “la Caixa” a ASVAT és de 2.500 euros, i afirmen que és fruit "del compromís social de l’entitat de poder arribar a tota la societat". Carme Trillas, regidora de Gent Gran, ha afirmat que “és un col·lectiu de persones que pot aportar moltes coses per la seva experiència”. El Casal de la Gent Gran del Casal Cívic Frederica Montseny, ha explicat la regidora, rebrà una aportació econòmica similar l’any vinent.


Amb aquesta aportació CaixaBank ha afirmat que col·labora amb la gent gran de Manlleu i es promou l’envelliment actiu, la participació social i la prevenció de la dependència. Irene Álvarez, directora de l’oficina de CaixaBank s’ha mostrat “molt contenta de poder fer aquesta col·laboració; gràcies als empleats i clients, ja que tots sumem”. Per Álvarez, ”és una manera de retornar un beneficii a la societat”.


El president de l’ASVAT, Andreu Contijoch, afirma que “tampoc no ens esperàvem que en aquests moments actuals aconseguíssim una subvenció però es veu que tenen ganes d’ajudar els avis i aquests avis també procurarem col·laborar en tot el que sigui possible”. En nom de la junta, Contijoch ha donat les gràcies a l’Ajuntament “per fer de mitjancer i sobretot a La Caixa”.


L’alcalde, Àlex Garrido, ha afirmat que “és un dia important perquè l’ASVAT té una funció rellavant a la ciutat a favor de l’envelliment actiu i es fan moltíssimes activitats amb una bona assistència”. Segons el batlle “és important que una entitat com CaixaBank hi doni aquest suport”.

Etiquetes:
Economia i empresa