26 d'abril de 2024

Relleu generacional i nous aires a la Xurreria Menxu de Manlleu

L'establiment, que el març vinent complirà 25 anys, el regenta Merche Gómez

Arola Cumeras 16 de setembre de 2015 a les 13:22
La imatge de l'establiment s'ha renovat

La Xurreria Menxu de Manlleu ha iniciat aquest setembre una nova etapa amb un canvi en la seva proposta gastronòmica i de forma molt visible també en el seu establiment, més lluminós, modern i espaiós.El canvis coincideixen amb el relleu generacional al capdavant de l’establiment. Merche Gómez agafa les regnes del negoci després que Manuel Gómez, el seu pare, l’hagi capitanejat des que van obrir per primer cop fa gairebé 25 anys.


Dels canvis n'ha parlat a Ràdio Manlleu la seva propietària, Merche Gómez. Explica que després de dos mesos de reformes, el local ubicat al carrer Garcia Estrada 19 han convertit el local en una cafeteria amb una vintena de taules i amb més cadires gràcies a la reducció i millor aprofitament de l’espai de barra. La il·luminació led dóna més llum a l’establiment i els nous colors càlids n’augmenten l'atractiu.


Pel que fa a la carta de productes, es mantenen les propostes de més èxit, com la xocolata desfeta casolana, les magdalenes de l’avi o els tradicionals xurros, que es continuaran elaborant seguint la mateixa recepta familiar. Entre les novetats, s’inclouen algunes propostes com els cafès amb llet de soja o d’arròs, ja disponibles, o els tes i infusions. En aquest sentit, també s’està estudiant la viabilitat de poder afegir algunes propostes sense gluten.


La xurreria manté el caràcter familiar i proper que l’ha caracteritzat durant aquests anys. L’establiment continua obrint els dissabtes, diumenges i festius (de 6 a 12 i de 5 a 9) però amplia el seu horari també als divendres al matí (de 7 a 12). 

Etiquetes:
Economia i empresa