25 d'abril de 2024

L'empresari manlleuenc Ramon Soldevila traspassa l'empresa d'esdeveniments Diverta

Els nous propietaris són els ja treballadors de l'empresa, Eva Prat i Ricard Danés

G. Francàs 26 de setembre de 2015 a les 14:25
Ramon Soldevila en la presentació de la fira Casar-se a Osona de l'any passat

L’empresari manlleuenc Ramon Soldevila, que estava al capdavant de l’empresa manlleuenca Diverta, ha decidit traspassar l’empresa que va crear ell mateix el 2008. Dos dels seus treballadors, Eva Prat i Ricard Danés vinculats a Diverta des dels seus inicis seran els qui s’encarregaran de l’empresa a partir d’ara.


L’empresa ofereix tota mena de serveis i productes per dur a terme qualsevol esdeveniment a particulars, empreses, ajuntaments i entitats. Ramon Soldevila ha explicat a Ràdio Manlleu que la decisió del canvi va ser "de casualitat". "Després d'una conversa molt formal,ens vam adonar que era lògic que els nous propietaris fossin l'Eva Prat, que era la gerent de l’empresa i coneixia el seu funcionament, i Ricard Danés, que tenia moltes ganes de fer coses noves".


Diverta s’ha convertit actualment en líder en el seu sector. Per exemple, és propietària de la fira Casar-se a Osona que se celebra a Vic. A part de casaments, també ofereix activitats per infants i joves com festes de l’escuma i tallers, serveis musicals com dinamització d’espais i muntatges de so i llum, i serveis extraescolars com activitats d’estiu i tallers per la tercera edat. Soldevila ha explicat que està molt content perquè “deixa una empresa que funciona molt bé” i ha recalcat que "aquest any 2015 ha estat el millor des de la creació de l'empresa i que això significa que hem sabut fer la feina ben feta com ara crear nous clients i mantenir-los".


A partir d’ara Soldevila, que s’havia dedicat durant 21 anys en el sector, es dedicarà a nivell particular “al coaching a petites i mitjanes empreses" que diu que "ja ho havia fet a nivell amateur i també a través de Diverta quan assessoràvem a diferents empreses a la Fira Casar-se a Osona”.

Etiquetes:
Economia i empresa