26 d'abril de 2024

Èxit de la Fira del Porc i la Cervesa tot i la presència de pluja

A diferència de l'any passat, es va poder aprofitar tot el diumenge per fer-hi les activitats que s'havien suspès

El Ter 28 de setembre de 2015 a les 13:23
Imatge de la Plaça Fra Bernadí durant la Fira / C.Navarro GFM

Aquest cap de setmana es va celebrar la Fira del Porc i la Cervesa, en una edició que va tenir bones xifres a nivell d’assistència i participació, però que va tornar a comptar amb la presència de la pluja. Va ser al vespre de dissabte, en un dels moments més esperats com eren la desfilada del MAB i l’espectacle de Broadway. Tot i que la pluja va interrompre alguns actes, Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica, explica que en la part positiva, aquest any es va poder aprofitar tot el diumenge per realitzar activitats.


En la present edició, el Porc i la Cervesa va passar de Festa a Fira, un pas que Eudald Sellarès considera va ser un pur tràmit, ja que ja feia anys que s’anava apostant per aquest camí, i que ha pogut comprovar que va agradar a la gent. Un dels elements mçes importants de la Fira va ser la presentació de la Eilster, la nova cervesa de la marca Pilster.


Fent balanç dels actes, l’organització reconeix que encara hi ha aspectes que cal millorar. Una de les novetats d’aquest any i que va tenir una molt bona rebuda va ser el Brunch. Per altra banda, l’Spirit food, una altra de les novetats de la present edició, no va acabar de quallar i caldrà reenfocar-ho en una Fira del Porc i la Cervesa que es considera com una de les celebracions destacades del mes de setembre a la comarca.

Etiquetes:
Cultura