26 d'abril de 2024

El Club Bàsquet Manlleu presenta la nova temporada bufant espelmes

El club manlleuenc celebra aquesta campanya el seu 40è aniversari de la seva fundació

El Ter 29 de setembre de 2015 a les 11:21
Presentació CB Manlleu

El Club Bàsquet Manlleu va presentar aquest diumenge al Pavelló d’Esports de Manlleu, els equips que formaran part de l’entitat durant la temporada 2015-2016. En total van desfilar 150 jugadors que enguany defensaran els colors manlleuencs, entre base, sèniors i escola.


La presentació va tenir un valor especial i emotiu. Enguany l’entitat celebrarà el seu 40è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu el club ha fet un pas de gegant respecte les passades campanyes per tal de posar al club on li pertoca, al panorama del bàsquet osonenc i català.


L’acte es va iniciar amb els més petits, l’escola, el van seguir els 8 equips masculins (pre-mini, mini blau, mini groc, infantil, cadet, sots 21 i sènior -només hi ha hagut l’absència de part dels veterans) i 6 femenins (pre-mini, mini blau, mini vermell, infantil, cadet i sots 21).


Una jornada de festa la que va poder viure al pavelló aquest diumenge a la tarda. Tot i així aquesta festa seguirà durant la temporada. De fet el club té previst realitzar diverses activitats durant tot el curs esportiu, per tal de commemorar el 40è aniversari.

Etiquetes:
Esports