25 d'abril de 2024

La cursa en BTT Bicicims celebra 25 edicions

La pedalada més emblemàtica de la comarca celebra aquest diumenge 25 anys

G.Moral 1 d'octubre de 2015 a les 12:14
Cartell 25a edició Bicicims

El bicicims està d’aniversari, la mítica prova osonenca de BTT celebra aquest diumenge la seva 25a edició. A les 8 del matí del diumenge, la cursa donarà el tret de sortida des de les piscines de Manlleu i resseguirà alguns dels cims més emblemàtics de la comarca. Una pedalada no competitiva de les més dures de la comarca que enguany constarà de dos recorreguts i d’un mallot commemoratiu del 25e aniversari de la prova.


 


Amb les inscripcions tancades, l’organització ha afirmat que s’ha assolit l’objectiu de participació, ja que la prova està limitada a 100 participants. Enguany es podrà escollir entre dos recorreguts amb diferents graus de dificultat. El primer recorregut és de 67 Km de distància amb un desnivell de 2.070 metres positius. El segon recorregut és de 108 km amb un desnivell de 3.730 metres positius.


 


Les dues rutes es desenvoluparan exclusivament amb GPS. D’aquesta forma els participants poden gaudir al 100% de la natura. També ha servit per modernitzar la prova, tot i que ja fa unes edicions que s’ha implantat el GPS, fins no fa pas molt aquesta pedalada era famosa per funcionar amb roadbook. D’aquesta forma els participants a més de ser ràpids havien de saber-se orientar per les diferents pistes, camins i trialeres del recorregut.


 


Enguany la prova tindrà un valor molt especial, celebra 25 edicions, per aquest motiu l’organització ha posat més èmfasi que mai en al preparació de la prova, a més com a obsequi s’ha creat un mallot commemoratiu per a tots els participants.


 


La prova, no competitiva, uneix bicicleta i muntanyisme limitada a 100 participants, principalment per tal de evitar massificacions i per tal de conservar el medi ambient per on transcorre la prova. La Bicicims donarà el tret de sortida, diumenge, a les 8 del matí des de la plaça Sanglas i Alzina, davant de les piscines.

Etiquetes:
Esports