26 d'abril de 2024

El CT Manlleu arrenca la nova temporada de pàdel amb un gran gruix d'equips al campionat comarcal

Aquest cap de setmana tant els equips masculins com els femenins disputaran la primera jornada del campionat

El Ter 2 d'octubre de 2015 a les 12:24
CT Manlleu

El CT Manlleu arrenca la nova temporada de pàdel amb un gran gruix d’equips al campionat comarcal. Aquest cap de setmana tant els equips masculins com els femenins disputaran la primera jornada del campionat.  


Aquesta temporada el torneig està organitzat pel Pàdel Fòrum Centelles. En concret el campionat consta de sis grups de vuit equips cada un d’ells.  El club manlleuenc hi presenta tres equips masculins i dos de femenins amb la il·lusió de «fer-ho el millor possible en unes lligues complicades» tal i com afirma Ramon Sitjà, responsable del pàdel al Club.


L’equip de major categoria en aquesta especialitat, el Manlleu ‘A’, disputarà la primera jornada davant el CP Vic (dissabte, 12h.). El capità de l’equip ramon Sitjà, es mostra prudent en els objectius de la temporada i afirma que «el principal objectiu és mantenir-se». Sendo Bau acompanyarà a Sitjà a la capitania.


El Manlleu 'B' amb Jaume Caralt i Julio Nuñez al capdavant, debutaran dissabte a les 12 a la pista del Sant Julià. El Manlleu ‘C’ amb Julio Contreras i Josep Bruguera, debutaran a Torelló davant el Globus Pàdel, també a les 12 del migdia.


Els dos equips femenins també debuten aquest cap de setmana. El Manlleu ‘A’ femení jugaràn al grup C amb l’Alba i la Nadal Rubinat com a capitanes. El primer partit serà a casa davant el Centelles B, dissabte a les 11 del matí.


El Manlleu ‘B’ femení debutarà a la pista del Taradell també dissabte a les 11h. Un Manlleu ‘B’ que compta amb Nani Moreno i Eli Cots com a capitanes.


 

Etiquetes:
Esports