26 d'abril de 2024

Tret de sortida a la setmana de la Gent Gran

s podrà gaudir d?un quinzena d?activitats variades per a tots els gustos durant un total de 9 dies

El Ter 2 d'octubre de 2015 a les 12:33
Imatge d'arxiu

La setmana de la Gent Gran va donar el tret de sortida ahir dijous 1 d’octubre. Ho va fer en un acte a l’Hospital Sant Jaume amb la presència de l’alcalde Alex Garrido, la regidora de Gent Gran i participació ciutadana Carme Trillas, i Valentí Niñez, el president de l’associació de la gent gran. Es podrà gaudir d’un quinzena d’activitats variades per a tots els gustos durant un total de 9 dies, tal i com explica Andreu Contijoch, president de l’ASVAT.


La primera activitat de la setmana va ser ahir mateix, amb una actuació de jazz a càrrec de les alumnes de l’escola de Ballet Mª Cinta i una xocolatada per a tots els assistents a la inauguració. El mateix Andreu Contijoch explica que preparant aquesta setmana, han intentar el màxim de dies possibles amb els actes que hi havia programades per tal de potenciar la presència de gent.


Les activitats seguiran durant el cap de setmana. Dissabte se centraran al casal Federica Montseny, mentre que diumenge hi ha una missa i un dinar de germanor. Els actes s’allargaran fins el divendres 9 d’octubre, quan acabaran amb la visita al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Etiquetes:
Societat