25 d'abril de 2024

Alberto Fernàndez: "volem mantenir la bona imatge de Peralada"

El Manlleu vol seguir amb el bon joc i aconseguir la victòria al camp del Morell

G.Moral 2 d'octubre de 2015 a les 13:26
Albert Fernández. Imatge d'arxiu

L’AEC Manlleu afronta el partit corresponent a la setena jornada del campionat de Tercera Divisió. Ho farà a domicili, en un dels desplaçaments més llargs de la temporada com és El Morell.


L’equip tarragoní ocupa la part baixa de la taula, però no posarà les coses fàcils a un Manlleu que intentarà aprofitar l’embranzida que li va donar la victòria a Peralada.


El Morell es presenta com el novell de la categoria, ja que és un equip que acaba d’arribar a la tercera. Tot i així els del tarragonès no han començat amb bon peu a la lliga. En aquest moment, el Morell es troba a la part baixa de la taula amb cinc punts, només dos menys que el Manlleu que en té set.  Tot i això és un equip que a casa es fa fort ja que porta dos partits sense encaixar gols a camp propi. Per al tècnic manlleuenc, Alberto Fernández, el Morell “és un equip inquiet i jove que posarà les coses difícils” al Manlleu.


El Manlleu arriba amb la força d’haver aconseguit la victòria al camp del Perelada i amb el retorn d’Óscar Uroz ala convocatòria. A més l’equip arriba reforçat amb el nou fitxatge ‘Kako’ que entra a la convocatòria, qui no ho farà serà Arnal que no ha rebut encara el transfer per efectuar el fitxatge.


Alberto Fernández espera que el Manlleu mantingui l’imatge competitiva que va mostrar a Perelada i pugui sumar una nova victòria, en aquest cas a terres tarragonines. El partit es disputarà dissabte al punt de les cinc de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports