25 d'abril de 2024

La manlleuenca Mima Riera obté el premi a millor actriu jove al Festival Virginia Reitar

La manlleuenca ha obtingut el premi per la seva actuació a l'obra El Caballero de Olmedo

Redacció 2 d'octubre de 2015 a les 13:35
Mima Riera interpretant El caballero de Olmedo

La manlleuenca Mimaa Riera va guanyar lel premi a millor actriu jove del Festival Virginia Reitar, de Mòdena. La seva actuació a El caballero de Olmedo li va suposar el primer premi individual en la seva trajectòria. L’actriu es mostra molt contenta pel guardó. A més, reconeix que no conexilla l’existència d’aquest festival de teatre, i que el premi va venir arran d’una actuació a la Biennale de Venecia. El premi va agafar tan per sorpresa a la manlleuenca que es va veure obligada a fer un curs intensiu d’italià de dues setmanes, ja que no tenia masses nocions de l’idioma.


Des de ben petita, Riera va tenir inquietuds pel teatre. Va començar fent els seus primers passos en agrupacions de teatre comarcals. Més tard, amb 18 anys va entrar a l’Institut del Teatre de Barcelona, i a partir d’aquí va començar les seves actuacions més regulars amb companyies petites. Fa dos anys va entrar a la compabyia del Teatre Lliure. El seu terreny natural és el teatre, però ja ha fet aparicions per Televisió i en el món del cinema, uns sectors que comenta que són una gran opció de futur. De fet, el proper mes d’octubre començarà a grabar en una sèrie que s’emetrà a TV3.


L’actriu se sent molt afortunada per poder-se dedicar al que considera que és la seva vida. És conscient que viu d’una feina molt volátil, en la que pot tenir èpoques més bones i més dolentes, però actualment es mostra molt satisfeta i amb ganes de seguir progressant en el sector artístic.

Etiquetes:
Cultura