26 d'abril de 2024

La Penya Barcelonista de Manlleu organitza la quarta caminada popular

El recorregut és de 12 quilòmetres, passa pels voltants de Manlleu i és adequat per tothom

G. Francàs 3 d'octubre de 2015 a les 13:32
Les inscripcions a la caminada costen 5 euros

Aquest diumenge la Penya Barcelonista de Manlleu organitza la quarta edició de la caminada popular. Es tracta d’una caminada de 12 quilòmetres que és adequada per a un públic familiar.


El lloc de sortida de la caminada és a davant del local de la Penya al carrer Sant Jaume, número 19, a les 9 del matí. Seguidament, el recorregut passa per Gurb i Granollers de la Plana i després de 7 quilòmetres es farà una aturada per esmorzar a l’ermita de Palau. El recorregut continua cap a la Comella i torna cap a Manlleu, al mateix lloc de sortida. Dinoís Crusellas, vicepresident de la Penya, ha explicat a Ràdio Manlleu, que cada any es canvia de recorregut "per no repetir". Per exemple, l'any passat es va anar per Roda de Ter i en altres edicions per Sant Jaume i la Gleva.


Aquesta és la quarta edició que la penya organitza la caminada tot i que, antigament ja se n’havia fet alguna "però no amb continuïtat". Des de l’organització s’ha destacat que cada any té molta participació, ja que, s’arriben a superar als 100 participants, tant socis com manlleuencs. Segons Crusellas, això és així "perquè s'intenta buscar un recorregut fàcil i adequat per tothom".


La caminada té un preu d’inscripció de 5 euros que inclouen l’esmorzar, un entrepà de botifarra, i un obsequi per a tots els assistents. Aquest any aquest obsequi és un buff de llana amb l’escut de la Penya.

Etiquetes:
Esports