25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení aixeca la Copa Esports Penedès

L'equip de Ramon Angalda no va perdre cap petit en tot el torneig

E.Gil/CPManlleu 5 d'octubre de 2015 a les 10:14
CP Manlleu femení celebrant el títol. Foto: C.Arisa

El Club Patí Manlleu femení s’ha adjudicat aquest dissabte el trofeu de la Copa EsportsPenedès.cat, després de superar el CP Voltregà a la final per 2 a 1, amb gols d’Anna Casarramona i de Laura Barcons. Abans, al matí, les noies de Ramon Anglada ja havien eliminat el Mataró en semifinals per 3 gols a 6. 


El torneig del Manlleu ha estat excel·lent tenint en compte que, tant en les quatre jornades de lligueta, com en la fase final, no ha perdut cap partit i només n’ha empatat un. Les semifinals i final s’han jugat aquest mateix dissabte, 03 d’octubre, al Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú en la que ha estat la quarta edició de la Copa Penedès, el torneig de pretemporada que disputen equips de l’OK Lliga femenina abans de començar la competició regular.


El Manlleu es va mostrar molt solvent durant tot el campionat demostrant així, el gran nivell de forma en què es troba. L’entrenador, Ramon Anglada, es mostra molt satisfet amb aquest títol. De fet demostra que les noves incorporacions i l’estructura de l’equip funciona a aquestes alçades de temporada.


La victòria davant el Voltregà, fa postular a l’equip, de nou, com a un dels favorits a la victòria a la lliga. Anglada comenta que els objectius per aquesta campanya seguiran la mateixa tònica que la passada. Sobretot perquè hi ha hagut moltes jugadores que han pujat de categories inferiors i per tant s’ha de construir un equip nou. Anglada no es mostra ambiciós però afirma que intentaran guanyar totes les competicions que disputaran.


L’OK Lliga comença aquest mateix cap de setmana. El Manlleu s’estrena a casa dissabte a la tarda davant del Girona.

Etiquetes:
Esports