26 d'abril de 2024

El servei d'autobusos millorarà la connexió de Manlleu i Torelló amb Barcelona

Un dels objectius d?aquests canvis és reduir els temps d?espera per als usuaris, que aen alguns casos era de 25 minuts

El Ter 5 d'octubre de 2015 a les 13:21
Imatge de la presentació de la línia 12a el passat juliol / Arxiu

Després de les queixes de veïns de Manlleu i Torelló sobre la nova línia de bus exprés que connecta Vic i Barcelona, Transports es mostra obert a fer millores amb les connexions. L’alcalde de Manlleu, Alex Garrido, va reunir-se amb el subdirector de l’empresa, que va mostrar-se proper a millores. Les queixes van venir arran de l’entrada en funcionament del Bus Express E12, que surt des de l’estació de Vic i va deixar Manlleu i Torelló amb menys connexions amb Barcelona.


Un dels objectius d’aquests canvis és reduir els temps d’espera per als usuaris de les poblacions afectades, que ha augmentat amb l’arribada de la nova línia de Bus Express. De fins a 25 minuts d’espera s’arribaven a produir les connexions del Bus Express amb Manlleu o Torelló. Garrido també va parlar amb Santi Vivet, alcalde de Torelló, que li va donar el seu suport en les reclamacions.


En la reunió, Garrido va mostrar totes les firmes recollides per part dels ciutadans afectats, i també la carta amb la llista de peticions dels propis usuaris.

Etiquetes:
Societat