25 d'abril de 2024

La Xinxa grup feminista celebra el seu primer aniversari

Presentació del Protocol per a la prevenció i abordatge de les violències masclistes als moviments socials?

El Ter 5 d'octubre de 2015 a les 13:30
Cartell presentació

La Xinxa, grup feminista de Manlleu, compleix ja 1 any d’activitat i per celebrar-ho aquesta setmana s’inicien un seguit d’activitats. La primera, dimecres al casal Boira Baixa, a partir de les 8 del vespre, serà la presentació del Protocol per a la prevenció i abordatge de les violències masclistes als moviments socials. Una presentació que anirà a càrrec del grup Feminista de Sabadell Justa Revolta.


La segona jornada d’actes es durà a terme el dissabte, amb la “celebració més oficial”, tal i com comenta Belén Herrero, tot i que no s’han volgut explicar molts detalls per mantenir el factor sorpresa. El plat fort serà el concert d’un grup del qual encara no se n’ha volgut fer públic el nom. Des de la Xinxa es valora molt positivament el primer any d’activitat, en el que s’han realitzat des d’activitat internes, com l’autoformació, i altres per millorar la sensibilització de la imatge de la dona.


De cara als reptes de futur, la intenció del grup és seguir amb l’activitat per visibilitzar la imatge de la dona i seguir també amb l’autoformació.

Etiquetes:
Societat