26 d'abril de 2024

Judit Martínez: "La Llar Residència ha creat sinergies amb tota la comunitat"

Neus Munté va presidir l'acte de celebració dels 10 anys de la Llar Residència per a persones amb malalties mentals

El Ter 5 d'octubre de 2015 a les 13:35
Imatge d'arxiu

La Llar Residència de Manlleu per a persones amb malalties mentals, que va assolir una desena d'anys en funcionament per a persones amb malalties mentals és un dels centres pioners a Catalunya.


La vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar i Salut, Neus Munté, va presidir l’acte de celebració dels 10 anys de la Llar Residència per a persones amb malalties mentals de Manlleu dissabte passat. Judit Martínez, directora del centre, comenta que la valoració de l’acte és molt positiva, i destaca el discurs i l’amabilitat que va mostrar la consellera en tot moment.


Neus Munté també va destacar en el seu discurs el Grau d’integració que crea el centre i la importància de la seva tasca. Precisament la directora Judit Martínez, comenta que l’aspecte més positiu que creu que ha generat la Residència durant aquests deu anys ha estat la capacitat de crear sinergies amb les associacions de veins i amb tota la comunitat, per tal d’apropar i normalitzar la seva funció entre la societat.


La idea que es vol transmetre des de l’institució és que s’ha d’entendre la residència com una casa, un lloc proper tant amb els propis malalts com amb la gent del carrer i aquesta és el principal repte de futur que hi ha. En aquest sentit, la mateixa Judit Martínez afirma que tots els passos que s’estan fent van cap aquesta direcció.

Etiquetes:
Fires i festes