24 d'abril de 2024

La gestió dels pàrquings de Manlleu s'abordarà en el proper ple

Els tècnics municipals hanrealitzat informes amb els pros i contres de la gestió dels pàrquings manlleuencs

Redacció 6 d'octubre de 2015 a les 13:22
Imatge d'arxiu

Un dels motius de debat del ple municipal del passat mes de setembre va ser la discussió sobre l’aparcament de zona blava a Manlleu. El grup municipal de Convergència i Unió va presentar una proposta, que demanava apostar per la gratuïtat de la zona blava per tal de potenciar el comerç manlleuenc, i que no va ser acceptada com a moció en el ple. Tot i això, el tema es va tractar en els precs i preguntes


Des de Convergència es van queixar que el punt no fos inclòs com a moció i van demanar discutir sobre ell, i l’alcalde Alex Garrido va respondre que els tècnics municipals havien realitzat informes amb els pros i contres de la gestió dels pàrquings manlleuencs. Uns informes que es posarien en comú amb totes les forces polítiques per discutir com s’haurien de gestionar les zones d’aparcament.


Serà doncs en el proper ple del mes d’octubre quan es tractaran els informes que han realitzat els tècnics municipals per tal de valorar quina és la gestió més convenient dels aparcaments manlleuencs.

Etiquetes:
Política Municipal