25 d'abril de 2024

Manlleu acull el 74è concurs de Colles Sardanistes

Seran un total de 7 colles les que participaran en un campionat que portarà grups de grups de gran nivell a la ciutat

El Ter 8 d'octubre de 2015 a les 12:07
Foto d'arxiu.

Tornen les sardanes a Manlleu. Ho faran el proper dilluns al migdia, a partir de 2/4 de 12, amb el 74è concurs de Colles Sardanistes. La trobada l’organitza l’Agrupació Sardanista de Manlleu i la Unió de Colles Sardanistes. La gran novetat d’aquest campionat és el trasllat de l’activitat a Dalt Vila, ja que a la plaça hi haurà mercat, tal i com ens comenta el membre del Grup Sardanista de Manlleu, David Rebollo.


L’activitat més destacada de la trobada serà la final del Campionat de Catalunya en la categoria Gran del grup B. Es tracta d’una final que es divideix en 4 proves diferents, i una d’aquestes serà la que se celebrarà dilluns que ve a Manlleu. Seran un total de 7 colles les que participaran en un campionat que, tal i com comenta David Rebollo, portarà grups de gran nivell a la ciutat.


L’acte començarà, recordem, a partir del punt de 2/4 de 12 del migdia i comptarà amb la cobla Bisbal Jove, que interpretarà sardanes de compositors com Ferran Carbadillo, Enric Ortí, Lluís Alcalà, Xavi Molina i Xevi Capdevila.

Etiquetes:
Cultura