23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu vol començar a fer els deures a casa

El conjunt manlleuenc vol sumar la primera victòria a casa i mantenir la dinàmica dels últims partits

Pol Ballús 9 d'octubre de 2015 a les 13:35
Albert Canal. Foto:AECManlleu

L’AEC Manlleu disputarà diumenge al Municipal el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga.


Després de dues victòries consecutives a domicili, l’equip d’Alberto Fernández es veurà les cares amb el Rubí, equip de la zona mitja baixa de la taula contra el que intentaran estrenar el caseller de victòries com a local.


El conjunt d’Alberto Fernández afronta diumenge la gran assignatura pendent que té el Manlleu actualment: guanyar al Municipal. Després de dues victòries balsàmiques lluny de Manlleu, concretament a Peralada i a El Morell, l’equip es troba a la 9a posició de la taula amb 10 punts. Tot i això, dels 10 punts, només se n’ha aconseguit un a casa. És per això que el tècnic manlleuenc té molt clar que s’ha de començar a sumar de tres en tres a casa, tal i com comentava en la roda de premsa del passat partit.


Pel que fa als homes disponibles per aquest partit, Fernández tindrà la baixa d’Oscar Uroz, que va ser expulsat al camp d’El Morell i que estarà sancionat 1 partit. Sembla que tampoc arribarà un dels últims fitxatges i un dels més il·lusuionants. Parlem del davanter Arnal Llibert, que encara està pendent de la tramitació del transfer per poder jugar. Sí que ho farà Kako, ja amb més rodatge d’entrenaments, integrat a la dinàmica de l’equip i amb opcions fins i tot d’entrar a l’equip titular. Qui serà dubte és Manel Sala, que arrossegava unes molèsties i no se sap si estarà disponible per al partit de diumenge. Alberto Fernández comentava que els nous fitxatges aportaran una competitivitat molt positiva per l’equip


Pel que fa al rival, el Rubí ocupa la zona mitja baixa de la taula i, a priori, no és un dels conjunts amb més cartell de la categoria. Tot i això, el conjunt vallesà arriba ple de moral. En un partit intersetmanal de Copa Catalunya van superar el Llagostera, de Segona divisió A, i van classificar-se per la següent ronda de la competició. Un rival que no posarà les coses fàcils al Manlleu en un partit que, recordem, es disputarà el proper diumenge al Municipal de Manlleu a les 5 de la tarda. El matx es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu a partir prop de mitja hora abans de l’inici.

Etiquetes:
Esports