25 d'abril de 2024

Jordi Domènech homenatjarà diumenge a l'Atlàntida els 25 anys del Cicle de Concerts de Manlleu

El músic manlleuenc interpretarà un concert commemoratiu del Cicle de Concerts de Manlleu, que compleix 25 anys

El Ter 9 d'octubre de 2015 a les 13:44
Domènech amb Maria Hinojosa, soprano que actuarà amb el manlleuenc / L'Atlàntida

El músic manlleuenc Jordi Domènech pujarà aquest diumenge a l’escenari de l’Atlàntida de Vic per fer un concert commemoratiu del Cicle de Concerts de Manlleu, que actualment es compleix 25 anys de la seva inauguració. Domènech actuarà juntament amb la consolidada Soprano Maria Hinojosa.


L’actuació serà un homenatge al primer concert que es va fer en el Cicle de Concerts de Manlleu. Va ser fa 25 anys, concretament el 9 de maig de 1990, en el que ja va actuar Jordi Domènech. En aquella ocasió ho va fer des del piano i acompanyant a la soprano vigatana Anna Casadevall. Domènech tornarà a posar-se diumenge davant del teclat per interpretar de nou una part d’aquest concert. L’actuació es dividirà en dues parts. La primera serà una reedició de les cançons que es van interpretar fa 25 anys en el concert a Can Puget amb peces de Mozart, Wolf, Puccini, Toldrà i Donizetti. La segona part tindrà més novetats, amb un muntatge teatralitzat.


L’actuació recordem serà el proper diumenge a l’escenari de l’Atlàntida de Vic, a partir de les 6 de la tarda. Just abans a les 5, a la mateixa sala, es farà la presentació del concert en uns actes inclosos dins la nova temporada de Grans Concerts de l’Atlàntida.

Etiquetes:
Cultura