26 d'abril de 2024

BonPreu compra la gasolinera del passeig de Sant Joan de Manlleu

Les previsions del propi grup estableixen els finals d?aquest mes com a data d?obertura de la gasolinera

El Ter 9 d'octubre de 2015 a les 13:55
Imatge del logo de l'empresa / Grup BonPreu

El Grup Bon Preu ha adquirit dues benzineres a Osona, concretament a Manlleu i Torelló, per incorporar-les a la seva xarxa d’establiments EsclatOil.A Manlleu concretament, l’empresa s’ha fet amb la gasolinera Movil Ausona, situada al passeig de Sant Joan número 240, a la sortida de la població en direcció a Torelló. Josep Castany, responsable de benzineres del Grup Bon Preu, afirma que l’empresa està fent una clara aposta per oferir el seu serveis a la Comarca.


Les benzineres són un servei que s’està potenciant des del Grup BonPreu i que, segons Castany, té la intenció “d’oferir un producte de primera necessitat a preus assequibles”. L’establiment de Movil Ausona es tracta d’una benzinera de 6 carrers que té una petita botiga de conveniència, cafeteria i rentat de cotxes. Les previsions del propi grup estableixen els finals d’aquest mes com a data d’obertura de la gasolinera.


Amb aquestes noves incorporacions, la xarxa EsclatOil disposa de 38 punts de venda, 4 dels quals a la comarca d’Osona. D’aquesta manera EsclatOil ofereix el seu servei a una nova població de la comarca, Manlleu, i amplia la seva oferta a Torelló i la Vall del Ges.

Etiquetes:
Economia i empresa