24 d'abril de 2024

Talcomsom es presenta oficialment a Vic i treballarà per normalitzar la vida del col·lectiu homosexual

Ja fa sis mesos que estan fent activitats a Osona i tenen previst expandir-se a altres comarques properes

El Ter 13 de novembre de 2008 a les 10:15
Una foto de família durant la presentació oficial
Dimarts es va celebrar a Vic la presentació oficial de l'Associació Talcomsom de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i afins. L'acte es va fer al Palau Bojons i hi van intervenir diverses personalitats, com el regidor d'Acció Social i Ciutadania de Vic, Joan Lopez.

També va ser-hi Xavier Verdaguer, Responsable del Programa per al Col·lectiu de Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat; Antonio Girado, Secretari General de la Coordinadora Gai i Lesbiana de Catalunya; Joan Antoni Villar, portaveu de Talcomsom i Marissol Galobardes, la presidenta de l'entitat.

Entre els assistents també va haver-hi altres representants polítics, diversos tècnics de l'administració local i nombrosos simpatitzants.

Talcomsom afirma que neix amb la 'finalitat d'apropar la normalitat del col·lectiu' que representa a la comarca d'Osona, on ja fa sis mesos que realitzen activitats i disposem d'una xarxa d'associats i simpatitzants. La voluntat de l'entitat és expandir-se a altres comarques properes.

També volen iniciar actuacions destinades a conscienciar els diferents 'agents ciutadans i a les famílies'. Talcomsom vol involucrar en aquestes activitats les persones heterosexuals, i acabar fent possible que 'no calgui ni marxar a Barcelona ni fer una frustrant doble vida, per poder ser tu mateix'.

Una imatge de la presentació

Etiquetes:
Societat