26 d'abril de 2024

L'Institut Antoni Pous de Manlleu tornarà a participar en un projecte europeu

Es tracta d'un projecte Erasmus + anomenat «My Everest Your Molehill»

El Ter 14 d'octubre de 2015 a les 13:18
Professorat Erasmus+ Manlleu

L’Institut Antoni Pous de Manlleu tornarà a participar en un projecte europeu durant aquest curs i el vinent. En aquest cas es deixen de banda les llegendes, que es van difondre durant el projecte Comenius, i es tracta d’un projecte Erasmus + anomenat  «My Everest Your Molehill». Significa “El meu Everest és el teu petit turonet i involucra a sis centres de sis països diferents.  A més de l’institut manlleuenc hi a escoles d'Alemanya, Àustria, Bèlgica, Hongria i Turquia. 


El coordinador del projecte, Joan Mitjavila, explica que l’objectiu del projecte és fomentar l'aprenentatge cooperatiu entre els diversos instituts, tot destacant els punts forts de cada centre, que a Manlleu són l’ús de les noves tecnologies.


A través de la cooperació internacional s'intentarà millorar els processos d'aprenentatge en cada centre i les competències dels alumnes participants. Un grup de professors i una vintena d’alumnes de 2n d’ESO faran visites i activitats als diversos centres participants.  L’Institut Antoni Pous és el coordinador del projecte i rebrà els altres cinc centres europeus com a primera presa de contacte, del 14 al 18 de desembre.


Totes les activitats del projecte es podran consultar en aquest blog i en aquesta pàgina del portal eTwinning.


 


 

Etiquetes:
Ràdio Manlleu