26 d'abril de 2024

Ausàs confirma que Governació, Acció Social i Cultura establiran els serveis territorials de la Catalunya Central a Vic

El conseller ha deixat clar que el govern es manté amb la idea de crear set vegueries.

El Ter 14 de novembre de 2008 a les 17:47
El conseller ha fet aquestes declaracions després d'inaugurar la primera fase de les obres de la plaça Josep Espona.
El conseller de Governació Jordi Ausàs ha assegurat aquest divendres a Balenyà que els serveis territorials dels departaments de Governació i Administracions públiques, Acció Social i Ciutadania i Cultura i Mitjans de Comunicació a les comarques centrals s'ubicaran a Vic.

Ausàs responia així a les crítiques llançades des de l'Ajuntament de la capital osonenca on s'acusava al govern d'afavorir Manresa en detriment de Vic en el repartiment de delegacions territorials a la Catalunya Central.

Ausàs ha dit que l'alcalde de Vic sap que aquestes acusacions no responen a 'la realitat' i diu que l'entrada en funcionament d'aquest serveis està avançant a un ritme 'molt important'. Per Ausàs el fet que hi hagi delegacions territorials del govern a Manresa i Vic demostra que el govern català aposta per desenvolupar un país 'cohesionat' i 'vertebrat'. El conseller ha dit haver parlat amb l'alcalde de Vic Josep Maria Vila d'Abadal al entorn de la proposta de crear una gran zona formada per ciutats i comarques de l'interior del país.

El projecte diu Ausàs té 'l'aplaudiment' i 'simpatia' del govern. El conseller però ha deixat clar que el govern es manté amb la idea de crear set vegueries amb Osona integrada a la Catalunya Central. El conseller ha fet aquestes declaracions després d'inaugurar la primera fase de les obres de la plaça Josep Espona.
Etiquetes:
Política Municipal