27 d'abril de 2024

Un col·lector del clavegueram, un dels punts delicats de les obres de la nova rotonda

Des del consistori afirmen que no els arriben "gaire queixes" sobre els canvis i talls de circulació

Arola Cumeras 13 de novembre de 2015 a les 18:17
Una imatge de les obres

Les obres a la rotonda que s’està construint al passeig de Sant Joan amb carretera d’Olot i carrer Caballeria avancen "a bon ritme", amb l’objectiu que pel desembre ja es pugui donar pas alternatiu. El regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut ha explicat que aquests dies s’ha de deixar instal·lat el principal col·lector del clavegueram, una de les majors dificultats amb què es troben els operaris.


El regidor comenta que la dificultat més gran és l’encreuament de serveis, que s’han hagut de reorganitzar. Considera que a partir d’ara el problema principal ha quedat “ lliure d’obstacles i es podrà passar el principal col·lector”, cosa que “ens alleugereix tots els problemes que puguin sorgir” i en general ja es podrà anar “més de pressa”.


Vilaregut considera que “ara no tenim tantes queixes al carrer de la Passió, que eren justes, i el nou canvi al semàfor ha fet que s’hagi arreglat bastant la circulació”. Des del consistori es mostren contents del fet que “no ens arriben gaire queixes, com a mínim la gent no ens fa tants comentaris”.