26 d'abril de 2024

L'ANC de Vic organitza un autocar per anar a la concentració de Barcelona que es farà el dia 22 de novembre

L'ANC ha anulat la concentració del dia 15 en solidaritat amb París i els tiquets venuts de l'autocar serviran igual

Redacció 14 de novembre de 2015 a les 12:45
Cartell de promoció de la concentració d'aquest diumenge

L’ANC de Vic organitza autocars perquè tothom qui ho desitgi pugui anar a la concentració que es farà finalment el dia 22 de novembre després que l'ANC hagi anul·lat la concentració prevista pel dia 15 de novembre en solidaritat amb els fets de París. La concentració està prevista a les 12 del migdia al Passeig dels Til·lers, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.


Els tiquets d'autocar comprats pel dia 15 de novembre serviran igual pel dia 22. "Si no us va bé, us tornarem els diners" han afirmat des de l'ANC a través de Twitter.


La concentració es diu “Governem-nos Junts, Fem la República Catalana” i té l’objectiu de donar suport a les institucions que es van escollir democràticament el 27 de setembre. També servirà per demanar unitat als 72 diputats independentistes per formar govern i tirar endavant el procés.


Marta Riera, membre de l’ANC de Manlleu, ha explicat que "per comoditat l'ANC de Vic ha organtizat un autocar". L'autocar, que ofereix 64 places, sortirà des de Vic, concretament des de la zona del Sucre a les 10 del matí i la tornada serà un cop acabi la mobilització, pels volts de dos quarts de 2 del migdia. L’autocar també farà una parada a les 4 Carreteres de Tona.


L’ANC espera que hi participi molta gent a la concentració que arriba després que el Tribunal Constitucional suspengués la resolució d’inici del procés, i també per demanar unitat als 72 diputats de Junts pel Sí i la CUP per la formació del Govern.

Etiquetes:
Política Municipal