23 d'abril de 2024

Unes 300 persones i més de 600 peces al 8è intercanvi de roba de Temps x Temps

Les peces que no es van intercanviar s'han donat a l'entitat manlleuenca Dones Solidàries

elter.net 18 de novembre de 2015 a les 14:00
Un dels espais on es fa ver l'intercanvi va ser el nou local de l'Ateneu, al carrer Enric Delaris

En el mercat d’intercanvi, organitzat per Temps x Temps, hi havia més de 1500 peces de roba i complements repartides en tres espais diferents: el divendres a l’escola bressol Els Picarols, amb roba i complements per a infants de 0 a 6 anys, i el dissabte a l’Ateneu, amb aquelles peces amb tendència i estil juvenil i a l’Espai Express, on hi havia roba per a gent de totes les edats.


Com a novetat, en aquest intercanvi s’hi va implicar l’Associació Cultural Ateneu de Manlleu que va engrescar la gent jove a participar-hi. El local, que l’associació va inaugurar a principis de mes, va ser l’espai on hi havia un munt de peces de roba d’estil i tendències modernes i juvenils. La decoració del local, la música en directe i el pastís que van cuinar per berenar van amenitzar aquest intercanvi de roba juvenil.


Dins de l’intercanvi de roba i amb el suport de la Diputació de Barcelona, es va fer el taller de costura de supervivència per allargar la vida de la roba, on van ensenyar a arreglar estrips o peces foradades, marcar nom en una bata... Aquest taller es va fer coincidint amb la setmana Europea de Prevenció de Residus


Les peces sobrants, com cada any, es van lliurar a l’entitat Dones Solidàries de Manlleu.

Etiquetes:
Societat