25 d'abril de 2024

Una veïna de Roda de 67 anys mor en un incendi d'habitatge

La dona presentava símptomes d'intoxicació per inhalació de fum i cremades al 25% del cos

A. Cumeras/ACN 19 de novembre de 2015 a les 12:50

Un incendi ha afectat aquest dimecres al migdia un habitatge a Roda de Ter i, com a conseqüència, una dona ha resultat morta. L'incendi s'ha produït poc després de tres quarts d'una en una casa de tres plantes situat a l'avinguda Tecla Sala número cinc, on ha cremat totalment el menjador.


Els bombers han hagut de rescatar de l'interior de l'habitatge una dona de 67 anys i li han practicat maniobres de reanimació al mateix lloc dels fets. La dona presentava símptomes d'intoxicació per inhalació de fum i cremades al 25% del cos, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, que volia evacuar-la amb ambulància medicalitzada o helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. No s'ha pogut fer res per salvar-li la vida i va morir al lloc del succés.


A més del SEM, fins al lloc de l'incendi també s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers, que han pogut extingir el foc poc abans d'un quart de dues del migdia. A l'habitatge també hi havia dos menors, que han resultat il·lesos.

Etiquetes:
Societat