25 d'abril de 2024

Manlleu acollirà aquest dissabte a la tarda la 9a edició del Festival de Flamenco Joven

Hi actuaran Vanesa González, al cante i Francisco Rodríguez, al toque

A. Cumeras/ G. Moral 20 de novembre de 2015 a les 13:39
Vanesa González i Fernando Rodríguez, Candil 2014.

La Peña Flamenca de Manlleu acollirà aquest dissabte a la tarda la 9a edició del Festival de Flamenco Joven de Manlleu. Tres actuacions de luxe seran els plats principals d’una vetllada que començarà a les vuit de la tarda d’aquest mateix dissabte. Per aquesta ocasió, ‘La Peña’ manlleuenca comptarà amb l’actuació de Vanesa González, al cante, guanyadora de l’últim Premi Candil i Francisco Rodríguez, al toque.


Els dos artistes, sevillans, de renom, que ja han estat a Manlleu en altres ocasions però que actuaran per primera vegada a les noves instal·lacions de La Peña Flamenca. De fet és la novetat que presenta aquesta novena edició del Festival de Flamenco Joven. En altres ocasions el certament s’havia celebrat al teatre de l’escola Puig Agut, i “per aquesta ocasió la junta de l’entitat ha vist oportú traslladar-ho a ‘La Peña”, així ho afirmava Jesús Ferrer, vicepresident de la Peña.


El festival, que enguany celebra 9 anys, va néixer amb la finalitat de fomentar el flamenc jove entre tots els amants aquesta disciplina musical. És per aquest motiu que sempre es busca trobar talents emergents del moment i que puguin tenir una trajectòria més endavant. Com és el cas de Qartaba Flamenco Trío, que actuaran dins la vetllada. Es tracta d’un espectacle innovador que combina ball i cant. Amb la ‘bailaora’ osonenca Aina Nuñez al capdavant, l’espectacle mostrarà una vessant més contemporània del flamenc introduint un element clàssic com el piano.


El certament també comptarà amb l’actuació de dels quadres de ball de ‘la Peña’ Sinlache i Azalea. El festival començarà a les 8 del vespre al local de la Peña situat al carrer Nord número 5, l’entrada és totalment gratuïta.

Cartell 9è Festival de Flamenco Joven

Etiquetes:
Esports