27 d'abril de 2024

L'espectacle Queviures fomenta els bons hàbits alimentaris a Manlleu

L'espectacle, que tindrà lloc a la plaça del Mercat Municipal, és obert al públic i gratuït

elter.net 20 de novembre de 2015 a les 18:28
Una imatge del cartell que anuncia l'espectacle

Aquest dissabte dia 21 de novembre a les 12 del migdia a la plaça del Mercat Municipal de Manlleu es podrà veure un espectacle que vol mostrar l’encant de les botigues de tota la vida i fomentar els bons hàbits alimentaris.


La companyia De Parranda presentarà a les famílies que visiten i compren al mercat setmanal i municipal de Manlleu el seu espectacle Queviures, que recupera l’encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris.


L’espectacle, que tindrà lloc a la plaça del Mercat Municipal, és obert al públic i gratuït, i està adreçat a les famílies i al públic infantil. L’activitat forma part de les diferents accions de dinamització dels mercats setmanals de Manlleu que organitza l’ajuntament aquests últims mesos de l’any per promoure i dinamitzar els mercats setmanals de la ciutat.


Algunes de les properes accions que es faran són els tastets de productes nadalencs i agroalimentaris del col·lectiu KM Osona (7 de desembre, Pl. Flama del Canigó), una cantada de Nadales (19 de desembre, a la Pl. del Mercat Municipal), i tasts de Caldo de Nadal (14 i 21 de desembre, Pl. Fra Bernadí).

Etiquetes:
Cultura