27 d'abril de 2024

El femení s'endú els tres punts davant del Vilanova (7-3), en un partit tens

El manlleu va acabar dominant un partit molt marcat pel gruix de targetes que el col·legiat va treure

CP Manlleu/ E.Gil 23 de novembre de 2015 a les 09:06
C.Arisa

El Club Patí Manlleu femení va superar el CP Vilanova aquest dissabte per 7 gols a 3, en un partit tens, amb moltes targetes i que es va decantar per les noies de Ramon Anglada. Les del Garraf van sortir agressives des del principi, però van trobar-se amb un Manlleu còmode a la pista i que va portar l'enfrontament al seu terreny, sense embogir-lo.

El partit va començar bé pels interessos de les manlleuenques que, movent la bola, van obrir espais i es van avançar amb dos gols, un de Barcons -de rebot-, i un de Burgaya. Tot i així, el Vilanova va retallar distàncies poc després i va deixar un marcador obert, de 2 a 1, al descans.

Al segon temps, amb un resultat curt, els dos equips van ser més conservadors. El gol podia caure per qualsevol dels dos cantons i, a falta de 10 minuts, Cordoba va empatar per les visitants i els esdeveniments es van precipitar.

En un minut i mig, Laura Barcons va a posar de nou per davant el Manlleu de falta directa, les vilanovines van tornar a igualar l'electrònic i Barcons, per tercera vegada, va completar una jugada col·lectiva que va suposar el 4 a 3. Va ser llavors quan el partit es va fer més tens i dues jugadores del Vilanova, Laia Castro i Patricia Miret, van veure la blava i l'entrenador Jordi Mier va ser expulsat per protestar.

Això ho va aprofitar el Manlleu per transformar pràcticament totes les jugades a pilota aturada i ampliar el marcador final. Amb aquesta victòria, es manté líder, a dos punts del segon classificat, el Voltregà.

FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 7

7 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Sílvia Jurado, Judit Burgaya, Maria Pujadas, Maria Ballesta, Gemma Solé, Nara López.

3 CLUB PATÍ VILANOVA: Caterina Ortega, Patricia Miret, Yolanda Font, Maria Cordoba, Regina Flix, Laura Vall, Laia Castro, Paola Pascual, Helena De Sivatte, Maria Briva.

Gols: 1-0 Laura Barcons (2'). 2-0 Judit Burgaya (4'). 2-1 Regina Flix (6'). 2-2 Maria Cordoba (30'). 3-2 Laura Barcons (33'). 3-3 Patricia Miret (34'). 4-3 Laura Barcons (34'). 5-3 Laura Barcons (34'). 6-3 Anna Casarramona (36'). 7-3 Maria Pujadas (38').

Targetes: han vist una targeta blava les jugadores del Vilanova, Laia Castro i Patricia Miret, i una vermella l'entrenador del Vilanova, Jordi Mier.