25 d'abril de 2024

El CB Manlleu es troba amb un rival superior al derbi osonenc contra el CB Tona (64-80)

Els manlleuencs han plantat cara davant el colíder de la categoria malgrat anar sempre per darrere al marcador

CB Manlleu 23 de novembre de 2015 a les 10:22
CB Manlleu

El derbi osonenc de la Tercera Categoria entre el CB Manlleu i el CB Tona s’ha resolt a favor del club tonenc, que s’ha emportat el partit per 64 a 80. Els manlleuencs han plantat cara davant el colíder de la categoria malgrat anar sempre per darrere al marcador amb diferències bastant més àmplies que la del resultat final.

El Tona ha portat la iniciativa des del principi obrint el marcador amb un parcial de 0 a 5 en els primers minuts. El Manlleu ha intentat mantenir el ritme dels tonencs fins posar el 7-12 al marcador però un bon parcial rival de 7 punts ha deixat un 7 a 19 difícil de capgirar. La insistència dels homes de Jordi Serra ha tornat a recuperar el marge psicològic de 10 punts i a punt ha estat de baixar-lo quan la cistella ha expulsat de forma inexplicable un tir de 3 a l’últim segon.

L’11 a 21 amb què s’ha acabat el primer quart s’ha ampliat amb rapidesa després que el Tona aconseguís quatre triples consecutius i fes pujar el 15-33 al marcador. L’entrenador manlleuenc ha demanat intensitat als seus en defensa i en atac i el Manlleu ha continuat sense baixar els braços però s’ha vist descol·locat després de diverses decisions arbitrals, que si bé no han estat les causants de la victòria visitant, sí han provocat que el partit s’escalfés més del compte en aquest tram de partit amb dues tècniques. Entre cadascuna, un nou parcial en contra que ha fet créixer la diferència fins els 21 punts (20-41). El Manlleu encara ha tingut temps de reduir lleugerament les distàncies abans del descans tot posant el 26 a 45 a l’electrònic.

Un inici trepidant del Manlleu ha permès somiar amb opcions de victòria però el Tona s’ha encarregat aviat d’eliminar-les amb un nou parcial de 12 punts (33-59) en un moment de debilitat defensiva local. La consecució de punts a banda i banda ha mantingut les diferències per arribar a l’últim quart amb un resultat de 41 a 65.

La diferència consumada ha deixat el partit bastant tancat abans de l’últim quart, moment en què el Manlleu ha pogut aprofitar la baixada del ritme del Tona per anar maquillant el resultat poc a poc fins arribar al definitiu 64 a 80 al marcador.