25 d'abril de 2024

Pere Prat deixa la presidència d'ERC a Osona

L'exalcalde de Manlleu al·lega "nous projectes personals" i serà substituït per Jordi Fàbrega

Eudald Martínez 23 de novembre de 2015 a les 12:16
Pere Prat, amb Marta Rovira, a la seu d'ERC Osona, en una imatge d'arxiu

Pere Prat ha deixat el càrrec de president comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya a Osona. L’exalcalde de Manlleu ocupava la màxima responsabilitat del partit a la comarca des del juny del 2012 i, després de tres anys i mig, ha presentat la renúncia per dedicar més temps a altres projectes personals.


“És una qüestió personal que feia dies que estava donant voltes. Tinc altres projectes personals que no tenen a veure amb la política, com ara tenir una major participació en la societat civil". El manlleuenc ha afegit que "fa molts anys que estic a ERC, tant a nivell local, com comarcal o a la Diputació" i que ha pres aquesta decisió per "poder estar més lliure".


El relleu de Pere Prat l’agafa Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló i fins ara vicepresident comarcal d’Esquerra. Fàbrega i la resta de l’actual executiva seguiran, almenys, fins el juliol de l’any que ve, quan el partit ha de celebrar el proper congrés comarcal ordinari.


Malgrat la renuncia a nivell comarca, Prat assegura que es mantindrà vinculat al partit, sobretot a nivell local.


En un comunicat públic, Esquerra Republicana ha agraït la feina i la dedicació de Pere Prat durant tots aquests anys a l’executiva del partit.

Etiquetes:
Política Municipal