25 d'abril de 2024

Continuen els actes previs al 25-N amb la vestimenta d'escultures de Manlleu

Aquest any s'incorpora l'escultura 'La Sardana, encontre de cultures, de Josep Domènech

Redacció 23 de novembre de 2015 a les 13:18
Cartell amb els actes del 25N a Manlleu

Manlleu acull aquesta tarda un nou acte dins la campanya del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Es tracta de “Vesteix-te per al dia”, una activitat que consisteix en vestir diverses escultures del municipi.


Aquest any l’espai que es decorarà és l’escultura ‘La Sardana, encontre de cultures’ de Josep Domènech, que es troba a la rotonda de la cruïlla entre l’avinguda Puigmal i l’avinguda de Roma. També es recuperen els vestits dels anys anteriors. Per tant, es podrà tornar a veure la decoració de l’escultura de la Benvinguda, de Marta Solsona, i també la Geganta de Manlleu, de Gemma Farran. El vestuari ha estat realitzat pels participants del Taller d’iniciació al feltre que fa l’associació Maresmon i el Centre de formació d’adults Martí i Pol.


Els actes del dia contra la violència degènere van començar dijous amb un taller d’autodefensa i van continuar diumenge amb la inauguració de l’exposició ‘Dones’, a l’Hospital de Sant Jaume.


L’acte principal es farà dimecres a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Fra Bernadí, amb la gimcana ‘Juguem amb els rols de gènere’.

Etiquetes:
Societat