25 d'abril de 2024

Joan Cros 7è a l'Europeu de supercròs a Milà

El manlleuenc es va quedar a un punt de finalitzar en sisena posició en un cap de setmana molt intens

El Ter 24 de novembre de 2015 a les 11:24
Joan Cros a Milà. Foto: Andrea Forloni

Joan Cros va acabar en setè lloc del campionat d’Europa de supercròs disputat a Milà, aquest cap de setmana.


El pilot de Manlleu va ser un dels més regulars durant tot el certamen, corrent amb pilots de talla mundial com l’americà Chrislom que li va robar la sisena posició per un sol punt.


Gran resultat de Joan Cros a l’Europeu de SX. El cap de setmana començava rodó pel de Manlleu que aconseguia el quart millor registre als entrenaments cronometrats. D’aquesta manera s’assegurava un bon lloc de sortida en la primera final del dissabte.


Una primera final que no començava gairebé per a Cros. Mala sortida que obligava al de KTM rodar al màxim per recuperar llocs, en un circuit molt tècnic on els avançaments es veien amb compta gotes. Tot i així Joan Cros va aconseguir remuntar per creuar la línia d’arribada en sisè lloc.  A la segona final el manlleuenc aconseguia sortir molt ràpid i al primer revolt aconseguia el cinquè lloc, posició en què acabaria aquesta final. Finalment Cros acabava sisè de la general i es classificava directament per la gran final del diumenge.


Diumenge va ser una cursa calcada a la del dissabte. Als entrenaments, però, el manlleuenc aconseguia el segon lloc. Un segon lloc que li donava forces per aconseguir escalar algun lloc més a la classificació final. Per davant un gruix de pilots que en cursa eren realment ràpids.


En la primera final del diumenge el manlleuenc feia una gran cursa i finalitzava en sisè lloc, després de remuntar des de la novena i passar per davant de Chirslom.  A l’última final el mateix pilot americà li tornava l’estacada i acabava per davant de Cros, fet que per un punt el deixava a la setena posició de la general.


Finalment Joan Cros acabava setè i es consolidava com el setè millor pilot d’Europa en la disciplina de supercròs. Un gran resultat per arrodonir una temporada, que no ha estat la millor del pilot del JCR Team.

Etiquetes:
Esports