25 d'abril de 2024

Manlleu punt de sortida i arribada de la 10a Volta a Osona Clàssic Ral·li

10 anys de ral·lis clàssics a Manlleu que consoliden la prova com una de les més importants de Catalunya

El Ter 27 de novembre de 2015 a les 10:40
Volta Osona clàssic Ral·li 2014.

La Volta Osona Clàssic Ral·li arriba a la desena edició. Es tracta d’un dels ral·lis més esperats de l’any pels amants dels vehicles clàssics. Com és habitual en les últimes edicions, la Plaça Fra Bernadí serà el punt de sortida i arribada d’aquesta mítica prova de clàssics. Serà aquest dissabte 28 de novembre quan tingui lloc la prova, durant gran part del matí els cotxes estaran exposats a la plaça Fra Bernadí.


 


Amb aquesta desena edició la prova fa evident l’importància i consolidació del certament entre els més fidels seguidors al ral·li Clàssic. Es tracta d’una cursa puntuable pel Campionat de Catalunya de ral·lis de regularitat, també un dels motius que fa la cursa sigui realment atractiva pels aficionats. La prova organitzada pel Motor Club del Bages compta amb equips participants francesos, catalans i espanyols, un fet que demostra la magnitud de la competició.


 


El tret de sortida es donarà al punt de 2/4 de 12 del migdia des de la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Prèviament hi haurà les verificacions tècniques a la zona del pavelló municipal d’esports a partir d’1/4 de 9 del matí. Mica en mica els cotxes siguin verificats es dirigiran cap a la plaça Fra Bernadí, on tots els cotxes seran exposats durant els moments previs de la sortida. D’aquesta forma tota la població i aficionats d’arreu podran veure de en a prop els cotxes.  


 


L’organització ja té perfilat els detalls del llibre de ruta i itinerari, però com és habitual en aquestes probes fins el mateix moment de la sortida no es desvetlla el recorregut. D’aquesta forma tots els participats parteixen amb igualtat de condicions. Un recorregut que el mateix Motor Club Bages ha desvetllat passarà per alguns dels trams mítics del mundial de ral·lis.


 


Els participants prendran la sortida des de la plaça Fra Bernadí a 2/4 de 12 del migdia, on hi haurà els cotxes exposats, i l’arribada serà a la mateixa plaça a partir de les 8 del vespre.


 


 

Cartell 10 Volta Osona Clàssic Ral·li

Etiquetes:
Esports