24 d'abril de 2024

L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central renova el blog per acostar-lo als usuaris

El nou blog permetrà fer tràmits en línia com programar una visita al CAP

Redacció 28 de novembre de 2015 a les 14:47
icscatalunyacentral.cat, la nova web de l'ICS Catalunya Central

L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha renovat el seu blog corporatiu per ser més a prop dels usuaris. La nova pàgina web, icscatalunyacentral.cat, proposa un disseny més àgil i pretén millorar la comunicació entre els usuaris i els professionals.


Una de les principals novetats és que permet la possibilitat de fer-hi tràmits en línia. Per exemple, la ciutadania podrà programar una visita al CAP, escollir o canviar de professional, programar visites de salut internacional o sol·licitar la targeta sanitària individual, entre altres possibilitats.


El blog, també, incorpora les dades de contacte de tots els centres de la Gerència Territorial de la Catalunya Central. Els usuaris hi podran continuar consultant els consells de salut i les notícies dels diferents centres, i visualitzar-hi els darrers vídeos en matèria de salut. També podran accedir a un apartat amb informacions sobre docència i formació.


La Gerència Territorial de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presta atenció sanitària a una població aproximada de 425.000 habitants de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona. Està formada per un equip d'uns 1.400 professionals que està al servei dels ciutadans en 39 centres d'atenció primària i 112 consultoris locals.


 

Etiquetes:
Fires i festes