26 d'abril de 2024

El CP Manlleu supera el cuer per la via ràpida (8-1)

Els de Quim López no van confiar-se van respectar el rival i van resoldre el partit per la via ràpida

CP Manlleu/ E.Gil 30 de novembre de 2015 a les 09:27
Els olotins Marc Julià i Marc Prat, celebrant un gol. Foto:C.Arisa

El Club Patí Manlleu va sumar la victòria més clara en el que porta de temporada aquest dissabte davant del cuer, el CD Santa María del Pilar, per 8 gols a 1. Els de Quim López no van confiar-se, van respectar el rival i van resoldre el partit per la via ràpida. 

El partit va començar intens, amb un Manlleu agressiu que defensivament estava molt entonat, però a nivell ofensiu anava precipitat. De mica en mica, però, es va acomodar i Marc Julià i Marc Prat van marcar els dos primers de la tarda. El Santa María del Pilar, amb una banqueta curta, va anar perdent l'energia inicial i ho va pagar a la segona part. 

A la represa, Farrés es va apuntar el tercer gol només començar i els madrilenys, tot i que van retallar distàncies aprofitant el rebuig d'un penal, es van enfonsar. Julià i Prat van marcar un i dos gols més cadascú i el capità Aleix Prims es va retrobar amb el gol i va posar la cirereta de la golejada.

FITXA. PRIMERA DIVISIÓ ESPANYOLA: JORNADA 7

8 CLUB PATÍ MANLLEU: Jordi Garcia, Marc Prat, Jaume Farrés, Marc Julià, Aleix Prims [5 inicial]. Albert Grau, Pau Flores, David Martí, Nil Rodríguez, Adrià Ballart.

1 CD SANTA MARÍA DEL PILAR: Francisco Javier Álvarez, Juan Rubí, Emilio Jaudenes, David Gómez, Alejandro Ocaña [5 inicial]. Javier Ocaña, Álvaro Álvarez.

Gols: 1-0 Marc Julià (13'). 2-0 Marc Prat (20'). 3-0 Jaume Farrés (27'). 3-1 Juan Rubí (32'). 4-1 Marc Julià (32'). 5-1 Marc Prat (39'). 6-1 Aleix Prims (41'). 7-1 Jaume Farrés (42'). 8-1 Marc Prat (49').

Targetes: ha vist una targeta blava el jugador del Santa María del Pilar, Emilio Jaudenes.

 

 

Etiquetes:
Esports