25 d'abril de 2024

El Manlleu femení perd a Coimbra (4-3) però deixa l'eliminatòria oberta

L'enfrontament va ser igualat i intens

CP Manlleu/ E.Gil 30 de novembre de 2015 a les 09:30
jugadores del CP Manlleu, a punt per llançar una falta. Foto: C.Arisa

El Club Patí Manlleu femení va perdre aquest dissabte a la pista de les portugueses de l'Académica Coimbra per 4 gols a 3, en l'anada de la Primera Ronda de la Copa d'Europa. Les manlleuenques, que van jugar a un bon nivell, no van poder comptar la meitat del partit amb la capitana Anna Casarramona perquè va rebre un cop de pilota. La tornada, amb tot per decidir, serà a Manlleu.

L'enfrontament va ser igualat i intens. El Coimbra es va avançar al marcador, però Laura Barcons, en una falta directa, i Nara López, que reapareixia després d'una lesió, van posar per davant del Manlleu.

Les de Ramon Anglada, però, van trobar a faltar la presència de Casarramona i les portugueses ho van aprofitar. Els gols es van succeir i, tot i que Barcons va tornar a transformar una altra falta directa, el marcador es va decantar per les locals, que van deixar el 4 a 3 definitiu.


FITXA. COPA D'EUROPA FEMENINA: PRIMERA RONDA (ANADA)

4 A.ACADÉMICA COIMBRA: Alice Vicente, Ana Ferreira, Beatriz Figueiredo, Sara Vareia, Salomé Simoes, Inés Arrais, Carolina Gonçalves, Yoshiko Kishiro, Andreia Dàmaso, Maria Caniceiro.

3 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Sílvia Jurado, Judit Burgaya, Maria Pujadas, Maria Ballesta, Nara López.

Targetes: han vist una targeta blava la jugadora del Coimbra, Ana Ferriera, i la del Manlleu, Sílvia Jurado.

Etiquetes:
Esports