25 d'abril de 2024

Divendres s'instal·len semàfors al passeig de Sant Joan i s'hi donarà pas alternatiu

El consistori confia que a finals de mes ja es pugui obrir el passeig de Sant Joan i retirar els semàfors

Arola Cumeras 2 de desembre de 2015 a les 13:47
Imatge de les obres aquest dimecres

Aquest divendres les obres de la rotonda que s’està fent entre el passeig de Sant Joan, la carretera d’Olot i el carrer Cavalleria viuran un pas endavant. Es calcula que els treballs arribin a un punt en què es podrá fer que el trànsit circuli en totes dues direccions al passeig de Sant Joan, donant pas alternatiu mitjançant semàfors.


Les obres segueixen el calendari previst malgrat que “al principi ens hem endarrerit una mica” a causa de les dificultats de “serveis i subministraments amagats”, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut.


Les obres s’intensifiquen a la carretera d’Olot i al carrer Cavalleria, que continuaran tallats. Vilaregut reconeix que “ens fa una mica de respecte el fet que fins ara no hi havia semàfors i posar-n’hi pot ser que es formi alguna cua; esperem que no i si no anés bé hi ha algunes alternatives, com ajustar millor els temps d’activació dels semàfors.


El col·lector de clavegueram és el que durant el mes de novembre “ha creat més dificultats”. Quan el formigó “ja estigui en condicions i amb la duresa necesaria s’obrirà tota l’amplada del passeig de Sant Joan i es treuran els semàfors “esperem que dins d’aquest mateix mes”. Després ja es podrà procedir a instal·lar “les canalitzacions i serveis més superficials com l’aigua, l’enllumenat o els semàfors”. El final de les obres es preveu la tercera setmana de febrer.