26 d'abril de 2024

Homs retreu a Chacón que "viatgi pel túnel del temps" i vulgui dur el Senat a Catalunya

El candidat ha advertit del risc d'una victòria de C's per la poca participació del sobiranisme el proper 20-D

ACN 9 de desembre de 2015 a les 16:29
L'acte electoral que va protagonitzar aquest dimarts Francesc Homs a Taradell

El candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, ha recriminat aquest dimarts a la candidata del PSC, Carme Chacón, que hagi fet un "viatge pel túnel del temps" proposant de nou portar el Senat a Catalunya. Homs ha participat aquest dimarts en un acte al seu poble, Taradell, com fa tradicionalment cada campanya.


La particularitat és que enguany és candidat, i ha reconegut que se sent "més pressionat" a l'hora de parlar als seus conciutadans. El candidat de Democràcia i Llibertat ha carregat contra Carme Chacón i ha demanat "un parlament propi, i que es faci justícia amb la gent que paga impostos i després desapareixen perquè els gestiona un senyor que es diu Montoro i abans Solbes, perquè pel cas és el mateix".


Després del debat a quatre de dilluns, Homs també ha pronosticat que la "fragmentació" de la política espanyola la portarà al "col·lapse". En clau catalana, ha advertit del risc d'una victòria de C's per la poca participació del sobiranisme el proper 20-D. Homs no ha dirigit aquesta vegada cap missatge a la CUP, i simplement s'ha limitat a garantir que hi haurà un govern fort a Catalunya.

Etiquetes:
Política Municipal