26 d'abril de 2024

El Grup de Defensa del Ter denuncia que els ajuntaments no tenen en compte els ciutadans en l'aprovació del POUM

El GDT denuncia que els models de creixement que es proposen a la Plana de Vic hipotequen el futur de la zona

El Ter 17 de novembre de 2008 a les 15:55
Vuit membres del GDT s'han presentat a l'ajuntament vestits de blanc i amb passamuntanyes
Aquest dilluns és l'últim dia per presentar al•legacions al POUM de Sant Julià de Vilatorta. El Grup de Defensa del Ter ha presentat aquest dilluns al matí al•legacions al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Julià de Vilatorta.

Vuit militants del GDT han entregat les al•legacions vestits amb monos blancs i amb passamuntanyes. Ho han fet en silenci i amagant-se pels carrers del municipi per denunciar que molts ajuntaments aproven els models de creixement sense transparència i sense tenir en compte l’opinió del poble.

El GDT critica l’ajuntament de Sant Julià per haver aprovat el POUM ‘gairebé d’amagat’ o el de Manlleu que només munten processos de participació de cara a la galeria, quan, segons el GDT, tot ja està decidit. El Grup de Defensa del Ter denuncia que els models de creixement que es proposen a la Plana de Vic hipotequen el futur de la zona.

En el cas de Sant Julià de Vilatorta el POUM proposa doblar la població en els propers 25 anys. L’Associació de veïns de Vilalleons fa unes setmanes ja va recollir signatures de suport a les al•legacions que han fet al POUM, ja que considera que el creixement és desorbitat. ERC i Independents per Sant Julià i Vilalleons, els dos partits a l’oposició, també van celebrar una reunió informativa sobre el planejament i van presentar-hi al•legacions. El GDT ha mostrat la voluntat de fer actes de pressió i manifestacions populars en tots els pobles que aprovin plans amb models de creixement desorbitats.

Membres del GDT han presentat al·legacions al POUM de Sant Julià

El GDT ha recreat d'amagat i en silenci l'entrega d'al·legacions per denunciar la poca transparència dels ajuntaments

Etiquetes: