25 d'abril de 2024

Palmeres i regals s'afegeixen a l'estel creat per estudiants de La Salle per decorar la plaça

El disseny i creació ha anat a càrrec d'estudiants de Mecànica i de Mecatrònica

Arola Cumeras 10 de desembre de 2015 a les 14:01
Una imatge on s'aprecia el nou enllumenat i alguns dels alumnes i professors que l'han creat

Els alumnes de La Salle Manlleu van presentar aquest dimecres una nova part de l’enllumenat de Nadal que han dissenyat i creat. Està instal·lat a la plaça Fra Bernadí, igual que l’any passat, quan van idear una decoració nadalenca inspirada en l'estelada. Ara s'hi ha tornat a col·locar l'estel s’hi han afegit palmeres verdes, que decoren fanals, i també unes capses que representen regals, al sostre d'un dels accessos al pàrquing.


Albert Caballeria, un dels estudiants, comenta que els mecànics “han fet la part de soldadura i nosaltres, a Mecatrònica, hem fet la part elèctrica”. Segons l’alumne, “és un orgull contribuir al poble i poder fer una mica de caliu, que de vegades costa, i tots hi posem el nostre granet de sorra”.


Jordi Crosas, professor de Mecànica de La Salle Manlleu, comenta que està "molt content del resultat" i del "gran treball en equip" que s'ha pogut portar a terme. Es va començar l’any passat amb la primera fase del projecte, que va culminar amb una estelada i ara s’han construït “palmeres i regals”. Comenta que “cada any els alumnes ens ajuden a guarnir la plaça i esperem que l’any vinent es continuarà”. Els estudiants han dedicat l’últim mes a crear-ho, entre els de primer i segon de Mecatrònica i primer i segon de Mecànica de Grau Superior.


Alguns responsables polítics també van ser presents a l'estrena de la decoració. El regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, ha explicat que “hi ha una mancança d’enllumenat de Nadal” i d'aquesta manera "amb via lliure total a la imaginació" es resol aquesta feblesa. El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, comenta que la col·laboració és una suma d’esforços importants i que "s'està fomentant la ciutat a través de l'educació". Sellarès comenta que els comerciants “reclamen des de sempre més il·luminació i fan un gran treball” perquè, ha recordat, “la il·luminació dels carrers la paguen ells”.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu