26 d'abril de 2024

Manlleu instal·larà desfibril·ladors a la plaça i al mercat

Els aparells els finança La Caixa

Arola Cumeras 16 de desembre de 2015 a les 14:06
Una imatge de la signatura del conveni

Aquest dimecres s’ha fet la signatura del conveni entre Ajuntament de Manlleu i l’Obra Social de la Fundació “La Caixa” per a l’adquisició de dos desfibril·ladors per la ciutat de Manlleu. L’alcalde, Àlex Garrido, ha afirmat que “ens convertim en ciutat cardioprotegida” i aquest és ""un fet important".


El batlle  ha agraït el conveni perquè “ens és molt favorable, en un moment en què molts ajuntaments tenim dificultats pressupostàries”. Després de les festes nadalenques, pel gener, s’instal·laran, tal com ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana Carme Trillas. A banda, s'obrirà una formació que estarà oberta a professionals i també a no professionals, com ara els paradistes, entitats veïnals i població en general.


A l’acte hi ha estat present també Immaculada Puig, directora de l’àrea d’Osona de La Caixa i diversos directors d’oficina de Manlleu. La Diputació de Barcelona va proporcionar un desfibril·lador portàtil que porta en un vehicle la Policia Local. L’empresa Reanima és qui instal·la aquests desfibril·ladors i aniran connectats amb el servei d’emergències del SEM.

Etiquetes:
Fires i festes