26 d'abril de 2024

Elisenda Farrús s'emporta el primer Premi Cum Laude Erre de Gastronomia

Han rebut diplomes, han estat David Senmartin, Carlos Alberto Dibella, Dídac Tinto, Xavier Duarte i Antoni Bosch

El Ter 18 de novembre de 2008 a les 12:37
El moment en què la premiada, Elisenda Farrús, recull el premi
Elisenda Farrús, de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona ha estat la guanyadora dels primers Premis Cum Laude Erre de Gastronomia. El guardó s’ha entregat aquest dimarts al matí a la sala Sert de l’Edifici el Sucre de Vic, i hi han participat les Escoles de Restauració de Catalunya.

L’impulsora del premi és l’empresa Extrapernil, que cedeix els seus productes cuits a les escoles per tal que hi treballin i hi elaborin noves receptes. L’entrega del reconeixement a Elisenda Farrús, que havia presentat un saltejat de bolets, pernil i brioix, ha anat a càrrec del xef Carles Gaig, amb una estrella Michelin. Gaig ha volgut destacar el paper de les escoles per millorar l’ofici.

Altres premiats, que han rebut diplomes, han estat David Senmartin, Carlos Alberto Dibella, Dídac Tinto, Xavier Duarte i Antoni Bosch. A l’acte d’avui hi ha estat presents també Lluís Vila, vicepresident del Consell Comarcal, Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i la presidenta honorària de la Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas Pilar Cervera.
Etiquetes: