26 d'abril de 2024

Ramon Julián és tercer a la Copa del Món d'escalada de dificultat, en no passar de les semis a Eslovènia

La participació en l’última prova de la Copa del Món també li ha suposat a Ramon Julián perdre la Copa d’Espanya

El Ter 18 de novembre de 2008 a les 14:05
Una imatge de Ramon Julián, aquest 2008
Ramon Julián ha acabat finalment en tercera posició a la Copa del Món d’escalada de dificultat. El manlleuenc, que tenia opcions de victòria en l’última prova a Eslovènia, no va poder classificar-se per la final.

Julián no va passar de les semifinals i va acabar quinzè a la classificació. El manlleuenc, que sempre va tenir dificultats, comenta que es trobava bé físicament per fer un bon resultat, però el tipus de vies que van muntar no el van beneficiar.

El títol mundial ha estat per l’holandès Jord Verhoeven que va ser segon a Eslovènia. La participació en l’última prova de la Copa del Món també li ha suposat a Ramon Julián perdre la Copa d’Espanya. El manlleuenc havia guanyat les dues primeres proves, però en la tercera i definitiva no hi ha pogut participar perquè coincidia aquest cap de setmana amb l’última prova de la Copa del Món. Al final, ha estat segon per darrera de l’escalador de Marco Jubés de la Unió Excursionista Vic. Ramon Julián, però, està content de la temporada que ha fet.

Destaca la victòria a la prova de Bèlgica de la Copa del Món i que ha tornat a guanyar el Master Serre Chevallier. Ara, Julián es centrarà en fer vies en paret de roca.
Etiquetes:
Esports