25 d'abril de 2024

El Teatre Eliseu de Roda estarà enllestit en el termini d'un any i mig

El Teatre Eliseu de Roda de Ter data dels anys 30 del segle XX i és de model italià

El Ter 18 de novembre de 2008 a les 16:54
Antoni Llach amb el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, en la visita a les obres
El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha visitat aquest migdia la nova biblioteca de Roda de Ter, que es va inaugurar el passat 12 d’abril. També ha pogut veure l’evolució de les obres de rehabilitació del Teatre Eliseu, integrat en el mateix edifici.

El projecte preveu remodelar l’equipament teatral, però mantenint la mateixa façana i estructura. Antoni Llach, alcalde de Roda, ha afirmat que el teatre estarà acabat en un any i mig de termini.

El Teatre Eliseu de Roda de Ter data dels anys 30 del segle XX. L’edifici és d’estil modernista i el teatre de model italià. Les obres de rehabilitació mantindran l’estructura original. Es millora la visibilitat de la sala i de l’amfiteatre, es corregeix el pendent de la sala i l’escenari i es potencien els equips de so i il·luminació. També es construeixen uns vestidors i un magatzem sota l’escenari i s’ha refet la teulada que estava en molt mal estat.

En total donarà capacitat per a unes 300 persones i garanteix l’accés a persones amb mobilitat reduïda. Les obres costen 2 milions d’euros. La Diputació de Barcelona en subvenciona 525.000.
Etiquetes: