26 d'abril de 2024

La cinquena edició de la Nit Manga s'amplia amb un nit més de concerts Japan-rock

Les projeccions de sèries japoneses es faran al Centre Cívic Remei-Estadi

El Ter 18 de novembre de 2008 a les 17:52
Joan Solà i Joaquim Benito, de Japanzone, organitzadors de la Nit Manga
Aquest cap de setmana Vic acull la cinquena edició de la Nit Manga. Per primera vegada el certamen començarà el divendres a la nit amb un doble concert de Japan-rock al Centre Social La Torratxa. Hi actuaran els grups White Noise i Red Square amb cançons de grups japonesos i sèries d’animació i el concert és gratuït.

La nit Manga tindrà lloc el dissabte amb un canvi d’ubicació. Les projeccions de sèries es faran al Centre Cívic Remei-Estadi. Es projectaran episodis de les sèries 'El teatro de Rumiko', 'Record of Lodoss War', 'Rurouni Kenshin', 'Shin-chan' i 'Death Note'. La nit Manga costarà dos euros d’entrada per al públic en general i un sol euro per als que disposen del carnet PuntJove.

Com a activitats paral•leles, dissabte al matí a la Bilbioteca Joan Triadú es portaran a terme 2 tallers d’introducció al karate a càrrec de Josep Ginestet i un taller sobre el doblatge en català a càrrec de Roser Vilches al Centre Cívic Remei-Estadi. La intenció dels organitzadors, JapanZone, és difondre el món del manga en català a través de les projeccions de qualitat, els tallers paral•lels i la pàgina web on es poden seguir temes d’actualitat del món del manga, www.japanzone.cat .
Etiquetes:
Cultura