26 d'abril de 2024

Demanen més de 540 euros al porter del Noia d'hoquei patins per haver agredit un àrbitre en el partit Vic-Noia

La defensa ha demanat que els fets es deixin en una multa de 90 euros perquè el jugador va demanar perdó

El Ter 18 de novembre de 2008 a les 18:46
El fiscal ha demanat aquest dimarts una multa de 360 euros, una indemnització de 180 euros i pagar el cost de les ulleres de l'àrbitre Carles Bifet pel porter del Noia d'hoquei patins Luis Gil. Aquest matí s'ha fet als jutjats de Vic la vista pública per la denúncia que Bifet va presentar davant dels Mossos d'Esquadra per l'agressió que Gil li hauria produït durant el partit de l'OK Lliga que el Vic i el Noia van jugar el passat 11 de novembre. La defensa del jugador del Noia ha demanat que els fets es deixin en una multa de 90 euros perquè el jugador va demanar perdó i va mostrar el seu penediment després dels fets. La sentència es farà pública en els pròxims dies.

En la vista d'aquest dimarts als jutjats de Vic la defensa de Luis Gil ha insistit que hi ha penediment per part del jugador i que aquest va demanar perdó a l'àrbitre afectat després del partit al mateix pavelló. El jugador ha tornat a mostrar durant la vista d'aquest dimarts el seu penediment. L'àrbitre lleidatà Carles Bifet ha condemnat que encara passin aquests fets en actes esportius d'alta competició i considera que els fets van sobrepassar el fets normals que es poden produir en un espectacle esportiu.

Bifet va fer constar en la denúncia presentada davant dels Mossos l'informe mèdic fet per l'Hospital General de Vic on hi constava que per aquells fets l'àrbitre presentava una contusió a l'esquena i un trau a la cella esquerra. Quan es van produir els fets al tram final del partit l'àrbitre va haver d'aturar el partit durant deu minuts perquè l'atenguessin a causa de l'agressió rebuda. El partit va acabar amb un resultat de 4 a 0 favorable al Vic.

A més de la sentència judicial que ara haurà de dictaminar el jutjat de Vic el comitè de competició ha d'analitzar també els fets produïts. La sanció podria arribar a ser una de les més greus imposades mai a un jugador d'hoquei de la lliga espanyola.
Etiquetes:
Esports