26 d'abril de 2024

Pere Prat, nou president local d'ERC a Manlleu

Prat destaca el perfil jove de la nova executiva i espera poder aportar-hi la seva experiència

Gerard Vallejo 29 de gener de 2016 a les 11:54
Els membres de la nova executiva local d'ERC a Manlleu. Fotografia via @EsquerraManlleu.

Pere Prat és el nou president d’ERC Manlleu, després que així ho dictaminés l’assemblea que es va dur a terme aquest dijous per nombrar la nova executiva local del partit. Fa uns dies, l’exalcalde de Manlleu anunciava que presentava la seva candidatura, que ahir va ser validada pels militants.


En declaracions a Ràdio Manlleu, Prat ha destacat el perfil jove de la nova executiva, on tindran pes membres del partit que no ocupen responsabilitats en el govern municipal. Eduard Robles serà el nou secretari d'organització; Eva Font, la secretària d'imatge, comunicació i 2.0; Xavier Rosean, secretari de política municipal; Marta Riera, secretària de la dona; Joan Solà, representant de les joventuts d'ERC; Pep Mas, secretari d'entorn. A part de la presidència, Pere Prat també ocuparà el càrrec de tresoreria.


Prat arriba a la presidència d’ERC Manlleu donant relleu a l’actual alcalde Àlex Garrido amb l’objectiu de donar suport als regidors i regidores de l’Ajuntament i reforçar el partit a nivell local augmentant el nombre de militància. També ha mostrat la voluntat de la nova executiva local de ser “portaveus” a Manlleu de la feina que des del partit es farà al Govern de la Generalitat de Catalunya.


A l’assemblea d’ahir, que va comptar amb la presència de Jordi Fàbrega, president comarcal del partit, també es va donar a conèixer el nou càrrec que Pep Mas, secretari d’entorn de la nova executiva, tindrà a la delegació de la Generalitat de Catalunya a les Comarques Centrals. Concretament, Mas serà el nou adjunt de la delegada de la Generalitat a la Catalunya Central.


Prat s’ha mostrat convençut que des del nou càrrec podrà aportar la seva experiència a la nova fornada de militants més joves del partit i encara amb molta energia aquesta nova etapa com a president local d’ERC a Manlleu.

Etiquetes:
Política Municipal