25 d'abril de 2024

Adrià Muñoz deixa el Llagostera B i fitxa per l'AEC Manlleu

El jove porter de 21 anys arriba a Manlleu amb l'il·lusió de créixer com a jugador

El Ter 29 de gener de 2016 a les 12:07
Adrià Muñoz

El porter gironí Adrià Muñoz ja és nou jugador de l’AEC Manlleu. Un jove porter de només 21 anys que ja ha debutat a segona Divisió A amb el Llagostera. Muñoz arriba procedent del Llagostera B on va rescindir el seu contracte fa unes setmanes que l’unia a l’equip gironí. Muñoz ja s’ha entrenat amb els seus nous companys, sota els ordres d’Alberto Fernández, i podrà estar disponible davant el Prat.


Tot i la joventut del porter, Muñoz compta amb una llarga experiència a nivell professional. L’Adrià es va formar a les categories infantils de la Damm, on hi va jugar en l’etapa cadet i posteriorment als equips juvenils del Girona. Un cop finalitzada la seva etapa al futbol base va fitxar per l’UE Llagostera ‘B’, de Tercera Catalana, on va aconseguir portar l’equip gironí a Segona Catalana. A més, la temporada passada va entrenar de manera molt continuada amb el primer equip del Llagostera, de Segona A, categoria en la qual va debutar en l’última jornada a l’estadi José Zorrilla, del Valladolid. Un reforç a la porteria que s’uneix a la de Daid Aroca, que va arribar fa unes setmanes i ja s’ha consolidat a la porteria manlleuenca.


Alberto Fernández ja pensa però en el proper partit del Manlleu, a casa, davant el líder. El Prat arriba a Manlleu com l’equip més fort de la lliga i amb una gran dinàmica de victòries. Una dinàmica semblant a la del Manlleu i que Fernández vol confirmar i fer forta a casa, aquest diumenge. Fernández sap, que a davant té un equip molt fort, però també sap que a la primera volta l’equip va perdre per la mínima.


El partit es jugarà diumenge a les 12 del matí al municipal d’esports i es podrà seguir per Ràdio Manlleu. 

Etiquetes:
Esports